Du kan støtte Aalestrup Ridecenter via din el-regning. Læs her nedenunder hvordan.

Aalestrup Ridecenter har indgået en ForeningsPartner aftale med Energi Nord. Du kan se aftalen i fulde ved at klikke på linket længere nede på siden.

Hvad er ForeningsEl?
Tanken bag ForeningsEl er, at du giver Energi Nord lov til at købe el til markedspris til din husstand. De køber den billigste el på markedet. I dag betaler du en fast pris, fastsat af staten. Energi Nord siger, de kan gøre det billigere og deler en del af overskuddet med foreninger, der får deres medlemmer til at støtte ”ForeningsEl”.

Aalestrup Ridecenters fordele
Når du er tilmeldt ForeningsEl, vil Aalestrup Ridecenter modtage 2 øre pr. kWh fra Energi Nord, for hver kWh du bruger. Til gengæld vil Energi Nord lave markedsføring gennem Ridecenteret, i stedet for traditionelle medier. Udover denne støtte vil Energi Nord stille ressourcer til rådighed for at hjælpe Ridecenteret på forskellig vis.

ForeningsEl er en variabel pris, der bliver fastsat måned for måned. Beregnet over tid er det billigere end det, du betaler, hvis du aldrig har valgt el produkt eller elselskab. Du kan altid følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside (www.energinord.dk).

Ønsker du et miljøvenligt el produkt, kan du for en merpris på kun 2 øre/kWh også vælge KlimaEl.

Når du skifter til ForeningsEl, overtager Energi Nord el-leverancen på din bopæl.

Energi Nord skriver på deres hjemmeside om ForeningsEl:

Fordele for Energi Nord
Det er vores overbevisning, at den støtte og det samarbejde, vi yder til foreninger og organisationer, vil blive bemærket af vores kunder og dermed skabe et stærkere tilhørsforhold til Energi Nord. Således kan det forenklet siges, at vi skærer ned på markedsføringen, og i stedet giver økonomisk støtte til foreninger og organisationer.

Mine fordele
Hvis du aldrig tidligere har truffet et aktivt valg af el produkt, så modtager du i dag el til en pris, der er fastsat af de offentlige myndigheder i Danmark. Denne pris har gennem de seneste år været dyrere end vores kommercielle elpriser.
Grunden til denne forskel findes i, at vi har rigtig gode indkøbere, samt har mulighed for at opnå en stordriftsfordel. Vi er medejere af Danmarks største indkøber af el, der hedder Energi Danmark, og som indkøber el i store mængder på den fælles nordiske el børs. Udbyttet fra godt købmandsskab og stordriftsfordele, er med til at give dig en fordelagtig pris på el.”

Har du spørgsmål herudover, er du er altid velkommen til at kontakte Energi Nords Kundeservice på telefon 70 15 16 70 eller energinord@energinord.dk.

Kontaktperson hos Aalestrup Ridecenter vedrørende ForeningsEl er ? .