Al tilmelding til undervisning skal ske til vores ridelærere.

Spørgsmål til regninger: Kontakt kasserer Anna Laustsen på tlf.: 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail: annalaustsen@hotmail.com

Framelding skal ske skriftligt til klubbens kasserer. Der er 1 mdr. varsel til den 1. på opsigelse.

VIGTIGT!

En ridetime er på 60 min. I den time starter man med at sadle hesten op. I starten er ridelæreren, eller en af de unge piger på stedet, eleven og forældrene behjælpelige med det, indtil elev - afhængig af alder - og forældrene selv har fået det lært.

Herefter varmer eleven hesten op, og der rides i ca. 40 min., inden den sidste del af timen bruges til at skridte hesten af. Opsadling og det at skridte hesten af er således en del af de 60 min. en lektion varer.

I nogle lektioner bruger underviseren en del til teori efter behov, lige som der kan være undervisningsgange, hvor holdet tager på tur på stisystemet eller modtager anden undervisning. Det er underviseren, der bestemmer ridetimens indhold, og der kan således være timer, hvor eleven ikke kommer på hesteryg. Det er alt sammen en del af at lære omgangen med heste. Det er således underviseren, der suverænt planlægger undervisningen!

For at kunne modtage undervisning og/eller starte stævner for klubben, kræves medlemsskab af Aalestrup Rideklub. Man er medlem, når man betaler det halvårlige kontingent.

Kontingent:

• Barn 250,00 kr.
  • Voksen 300,00
  • Passivt medlem 150,00

Kontingent opkræves 2 gange årligt, i april og oktober måned. Betaling er forud. Opsigelse med 1 mdr. varsel.

Halkort/facilitetskort:

Ønsker du at benytte vores faciliteter, dvs. ridehallerne, banerne og stisystemet, udover ridetimerne, skal du betale til vedligehold heraf. Det sker via halkort/facilitetskortet.

Halkort/facilitetskort,
 månedsvis betaling100,00

Dagskort,

betaling lægges i rideklubbens postkasse 30,00

Facilitetskort, for staldens brugere, betales 1 mdr. fremad

Halkort/Dagskort kræver, at du er medlem af AAHR.

Facilitetskort følger boks/hest og ikke ejer.

Husk 1 mdr. opsigelse på halkort og facilitetskort. Kræver desuden, at du er medlem af AAHR.

Leje af elevhest:

Betales sammen med undervisningen, pr. mdr. 100 kr.

Undervisning:

Hans Ley:

Spring 5 mandshold

635 kr.

Spring eller dressur enetime á 30 min.

325 kr.

Enetime 4 uger (4 onsdage i måneden)

1300 kr.

Enetime 5 uger (5 onsdage i måneden)

1625 kr.

Maibrit Laustsen:

Susie Wøbbe Christensen:

Dressur 5 mandshold

270 kr.

Michala Rughede:Dressur 5 mandshold

270 kr.

Halvpart:

Der er mulighed for at have halvpart i én af vores elevheste. Pris: 400,00 kr. pr. måned.

Her betales ikke for hesteleje ved undervisning, og man må ride fredag og lørdag + ferier (dog ikke første weekend i november, hvor rideskolehestene bliver vaccineret).

Hør/aftal nærmere med kassereren.