Velkommen til Aalestrup Rideklub

Aalestrup Rideklub hører til på Aalestrup Ridecenter, der blev opført i 2000. I Aalestrup Rideklub er der plads til alle,
uanset alder og niveau: Er du nybegynder eller stævnerytter, springrytter eller hyggerytter? Til pony games eller motionsridning? Alle er velkomne hos os - og vi har undervisningshold til alle

Der undervises i både dressur og spring, for hest og pony, ligesom vi afholder stævner og andre aktiviteter i løbet af året.

Velkommen !

Indmelding og tilmelding til ridning

For at modtage undervisning og/eller starte stævne for AAHR kræves det, at du er medlem af klubben. Herunder på linket finder du en vejledning til vores betalingsløsning.

Der kan kun anvendes dankort. Har du en anden korttype, skal du henvende dig til rideklubbens kasserer.

Når du er oprettet som medlem, kan du tilmelde dig til undervisning og facilitetskort ved at klikke på "Tilmeld dig her" under fanen "Tilmelding".