Skip Navigation Links
Opret profil    |    Log ind
 


Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub
 

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er en introduktion af vores undervisere / instruktører..... 
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren.

Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.

 
  


Aahrs Elevskole:


425880449_7706729076045881_7651058994356856906_n.jpgNanna Klitgaard Brander

Nanna er uddannet folkeskolelærer, og har 2 års undervisningserfaring fra Birgittelyst Rideklub. 
Til dagligt lever Nanna af sin egen virksomhed, hvor hun uddanner og sælger heste. Hun har selv redet både dressur, ponygames og spring på konkurrenceniveau. 
Derfor bærer hendes undervisning præg af alsidig undervisningsmetoder, fokus på fornuftit grundarbejde og at styrke fællesskabet - både mellem hest og rytter, men også rytterne imellem. 
Nanna har selv lært at ride i Aalestrup Rideklub og har brugt mange timer på ryggen af Bubber. 

Har du lyst til at starte i elevskolen, så kontakt Nanna på tlf   eller Heidi Kannegaard på tlf Undervisere, der fortrinsvis underviser enetimer

 
RebeccaSørig.jpg

Rebecca Sørig Pedersen

Rebecca har uddannet en lang række dressurheste til alle øvelser til Grand Prix niveau. Har bl. andet været 1. rytter ved Stutteri Unik halvandet år og ejer nu udannelses og salgsstalden Sørig Horses ApS. Hun har placeringer til og med sværhedsgrad 6 og har kvalificeret ungheste til finalerne i DRFs unghestechampionat for både 4. - og 5. og 6 års dressurheste, samt til championatsfinalerne ved Hingestekåring i Herning.

Uddanner, træner og underviser heste/ponyer og ryttere på alle niveauer og er meget aktiv på stævnebanerne. Meget aktiv og engageret som underviser og har flere ryttere på landsplan.

Rebecca underviser fast i Aalestrup Rideklub om torsdagen og kan kontaktes

 på tlf: 61 60 93 66.


 


Brit Laursen

Brit er uddannet coach og mentaltræner ved Rasmus Bagger og har kombineret hendes undervisning med den proaktive tilgang til tingene, så rytterens mentalitet forbedres.
 Samtidig styrkes samarbejdet og forståelsen for hesten/ponyen. Hun er aktiv hobbyrytter i dressur, hvor arbejdet med den unge hest, fremvisning til kåring og championater også er en del af hendes erfaringer.
Enetimer varighed 30 min. pris 250 kr.
Brit kan kontaktes på tlf/sms: 28 71 88 64, gerne i tidsrummet 18-20. Hun underviser fortrinsvis om mandage, men andre tidspunkter kan også aftales.


BritLaursen.jpg


Vivian Havbæk Thomasen 
Vivian har i 40 år haft Stutteri Chrevi i Gedsted. med avl og uddannelse af dansk varmblods heste. Stutteriet er nu solgt, men Vivian har stadig et stort hjerte for ridesporten og en kæmpe viden gennem hendes mange år med top heste. 
Vivian har selv uddannet et utal af heste op til grand prix niveau, samt undervist elever på alle niveauer. Mange af hestene fra stutteri Chrevi er solgt i både ind og udland, og flere af dem har gået internationale stævner samt været udtaget til OL. 
Vivian går meget op i korrekt grundridning og møder equipagen der hvor de er. 
Har du lyst til at ride undervisning hos Vivian kan hun kontaktes på tlf. 60 93 70 24 for at aftale tidspunkt. Vivian underviser fortrinsvis i weekenderne.


Karen Eskildsen
Karen har i mange år redet dressur på konkurrenceplan og uddannet utallige heste til S-dressur. Desuden har hun stor erfaring med at klargøre ungheste til diverse kåringer og championater i ind-og udland. Som tidligere folkeskolelærer har en stor erfaring i at undervise, det bevirker således at alle bliver mødt lid der, hvor de er. Hendes fokusområder er at uddanne rytteren til at kunne håndtere sin hest for lette hjælper og få ridning til at se let ud. Hun har gennem sin lange ridekarriere haft den fantasktiske mulighed at lære af de bedste. Her kan nævnes repræsentanter for den klassiske grunduddannelse Finn Greve, den tidl. landsholdstræner Rudolf Zeilinger, samt Per Sandberg. Hendes nuværende træner er Servero Jurado Lopez. 
Karen kan træffes på tlf. 60 75 37 82. Man aftaler selv tidpunkt for undervisning ved Karen.