Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er en introduktion af vores undervisere / instruktører.....
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren.

Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.

Hans Ley
Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. Hans er ligeledes en anerkendt instruktør og giver jævnligt kurser i ind- og udland.

Hver onsdag underviser Hans på Aalestrup Ridecenter i:

Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.

For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com

Line Tange Jakobsen

Line har redet på det danske dressurlandshold som Young rider og var i 2012 med til at vinde det nordiske mesterskab. Hun har uddannet heste på alle niveauer og arbejdet i flere salgsstalde. Derudover har hun selv fået undervisning af  profiler som Hasse Hoffmann og Severo Jorado Lopez.

Line underviser i enetimer a 30 min primært om tirsdagen.

Line kan kontaktes på tlf. 28 94 63 56.

Foto er på vej

Rebecca Sørig Pedersen

Rebecca har uddannet en lang række dressurheste til alle øvelser til Grand Prix niveau. Har bl. andet været 1. rytter ved Stutteri Unik halvandet år og ejer nu udannelses og salgsstalden Sørig Horses ApS. Hun har placeringer til og med sværhedsgrad 6 og har kvalificeret ungheste til finalerne i DRFs unghestechampionat for både 4. - og 5. og 6 års dressurheste, samt til championatsfinalerne ved Hingestekåring i Herning.

Uddanner, træner og underviser heste/ponyer og ryttere på alle niveauer og er meget aktiv på stævnebanerne. Meget aktiv og engageret som underviser og har flere ryttere på landsplan.

Rebecca underviser fast i Aalestrup Rideklub om torsdagen.

Instruktører i elevskolen.

Julie Laustsen

Julie har selv redet sin pony op til LA niveau og er nu igang med hendes DV hoppe. Julie er 23 år, med et godt fokus på at grundridningen skal være i orden. Endvidere underviser Julie også vores Mini Put hold. Det er børn mellem 3 og 7 år, holdet består af 3 og de rider 30 min.  Julie er pædagogstuderende i sin hverdag. Julie kan kontaktes på tlf 29 32 93 39

Janne Laustsen

Janne Laustsen underviser på begynder niveau i springning. Hun har redet siden hun var 4 år gammel, springning siden hun var 9 år. Hun modtager undervisning ved berider Hans Ley og militaryrytter Stefan Mogensen (terrænbanen i Langå). Janne mistede sin hest, Ludger, i foråret 21 og er derfor i gang med sin nye 4 års Joy. Janne er udover springrytter, også militaryrytter.

Janne kan kontaktes på tlf 30 45 82 59.