Skip Navigation Links
Opret profil    |    Log ind
 


Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub
 

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er en introduktion af vores undervisere / instruktører..... 
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren.

Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.

 
  


Instruktører, der fortrinsvis underviser enetimer 
Hans Ley

Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. Hans er ligeledes en anerkendt instruktør og giver jævnligt kurser i ind- og udland.
 
Hver onsdag underviser Hans i Aalestrup Rideklub i:
 
Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.
 
            
For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com 
        

 


 
RebeccaSørig.jpg

 Rebecca Sørig Pedersen


Rebecca har uddannet en lang række dressurheste til alle øvelser til Grand Prix niveau. Har bl. andet været 1. rytter ved Stutteri Unik halvandet år og ejer nu udannelses og salgsstalden Sørig Horses ApS. Hun har placeringer til og med sværhedsgrad 6 og har kvalificeret ungheste til finalerne i DRFs unghestechampionat for både 4. - og 5. og 6 års dressurheste, samt til championatsfinalerne ved Hingestekåring i Herning.

Uddanner, træner og underviser heste/ponyer og ryttere på alle niveauer og er meget aktiv på stævnebanerne. Meget aktiv og engageret som underviser og har flere ryttere på landsplan.

Rebecca underviser fast i Aalestrup Rideklub om torsdagen og kan kontaktes på tlf: 61 60 93 66.

 

  
 
Brit Laursen

Brit er uddannet coach og mentaltræner ved Rasmus Bagger og har kombineret hendes undervisning med den proaktive tilgang til tingene, så rytterens mentalitet forbedres.
 Samtidig styrkes samarbejdet og forståelsen for hesten/ponyen. Hun er aktiv hobbyrytter i dressur, hvor arbejdet med den unge hest, fremvisning til kåring og championater også er en del af hendes erfaringer.
Enetimer varighed 30 min. pris 250 kr.
Brit kan kontaktes på tlf/sms: 28 71 88 64, gerne i tidsrummet 18-20. Hun underviser fortrinsvis om mandage, men andre tidspunkter kan også aftales.


BritLaursen.jpgVivian Havbæk Thomasen 
Vivian har i 40 år haft Stutteri Chrevi i Gedsted. med avl og uddannelse af dansk varmblods heste. Stutteriet er nu solgt, men Vivian har stadig et stort hjerte for ridesporten og en kæmpe viden gennem hendes mange år med top heste. 
Vivian har selv uddannet et utal af heste op til grand prix niveau, samt undervist elever på alle niveauer. Mange af hestene fra stutteri Chrevi er solgt i både ind og udland, og flere af dem har gået internationale stævner samt været udtaget til OL. 
Vivian går meget op i korrekt grundridning og møder equipagen der hvor de er. 
Har du lyst til at ride undervisning hos Vivian kan hun kontaktes på tlf. 60 93 70 24 for at aftale tidspunkt. Vivian underviser fortrinsvis i weekenderne.


Karen Eskildsen
Karen har i mange år redet dressur på konkurrenceplan og uddannet utallige heste til S-dressur. Desuden har hun stor erfaring med at klargøre ungheste til diverse kåringer og championater i ind-og udland. Som tidligere folkeskolelærer har en stor erfaring i at undervise, det bevirker således at alle bliver mødt lid der, hvor de er. Hendes fokusområder er at uddanne rytteren til at kunne håndtere sin hest for lette hjælper og få ridning til at se let ud. Hun har gennem sin lange ridekarriere haft den fantasktiske mulighed at lære af de bedste. Her kan nævnes repræsentanter for den klassiske grunduddannelse Finn Greve, den tidl. landsholdstræner Rudolf Zeilinger, samt Per Sandberg. Hendes nuværende træner er Servero Jurado Lopez. 
Karen kan træffes på tlf. 60 75 37 82. Man aftaler selv tidpunkt for undervisning ved Karen. 

Instruktører i elevskolen.

 

Julie Skovmose
Lidt om mig: 26 år, uddannet fysioterapeut og arbejder dagligt i faget. Udover fysioterapi står heste og ridning næst på listen, Jeg har redet siden jeg var 7 år gammel, men lærte først for alvor at ride, da jeg som 12årig fik min førstepony. Jeg har gennem min pony tid haft meget fokus på både dressuren og spring, og red i mange år på distriktsplan. 
Jeg underviser nybegyndere og let øvede. Går meget op i grundridning og korrekt holdning, så både rytter og hest bruger deres krop korrekt. Jeg underviser onsdag og torsdag i Aalestrup. Så kontakt mig gerne på tlf 40 28 87 56, hvis du ønsker at starte. 
MariaVestergaard.jpg

Maria Vestergaard 

Hej, mit navn er Maria Vestergaard, 19 år.

Jeg har 4 heste, dog kun 2 af dem på rideskolen. Jeg er selv rytter og rider/har redet dressur, spring, ponygames og ringridning. 

Til dagligt arbejder jeg på et hotel, som tjener, og som underviser mandag / tirsdag i Aalestrup Rideklubs elevskole. Jeg har været i lære som beriderelev og har derfor meget erfaring indenfor bl.a. undervisning i elevskole.

Det vigtigste for mig som underviser, er at undervisningen bliver både sjov, varieret og udviklende for eleverne. Dertil skal vi lære omkring hestens anatomi, træne agility og hygge ride uden sadel. Hvis ikke den er det endnu, så bliver hesten din bedste ven.   

Maria underviser om mandagen og tirsdagen, så kontakt gerne hende for at komme på hold, på tlf 21 34 73 72.