Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er vores undervisere / instruktører.....
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren. Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.

Hans Ley
Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. Hans er ligeledes en anerkendt instruktør og giver jævnligt kurser i ind- og udland.

Hver onsdag underviser Hans på Aalestrup Ridecenter i:

Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.

For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61
79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com

Line Tange Jakobsen

Line har redet på det danske dressurlandshold som Young rider og var i 2012 med til at vinde det nordiske mesterskab. Hun har uddannet heste på alle niveauer og arbejdet i flere salgsstalde. Derudover har hun selv fået undervisning af  profiler som Hasse Hoffmann og Severo Jorado Lopez.

Line underviser i enetimer a 30 min.

Line kan kontaktes på tlf. 28 94 63 56.

Mette Raimondi

Hej, jeg hedder Mette Raimondi og har fået den fornøjelse at tilbyde dig undervisning i Aalestrup Rideklubs dejlige rammer. Jeg har gennem 35 år undervist i ridning på alle niveauer. Mit udgangspunkt er, at give dig og din hest/pony en god forståelse for dressurens grundprincipper. Hvis du er i god balance og giver din hest lette forståelige signaler, får du en glad og smidig hest.

For mig er det vigtigt, at dressurundervisningen er positiv, sjov og udviklende og foregår på hestens præmisser. Der er ingen heste, der er ens!. Jeg underviser ud fra de reaktioner din hest viser, når du rider og hjælper dig med at finde løsninger, der støtter jeres udvikling. Dit niveau er ligegyldigt: Jeg har gennem årene uddannet mange ryttere og deres heste / ponyer fra let til svært niveau, og ved hvilken rækkefølge vi skal igennem i dressurens ABC, for at opnå en vedvarende udvikling. Jeg er stor fortaler for planlægning og for at sætte mål for din ridning. Du behøver ikke nødvendigvis at have et mål om at blive verdensmester, men hvis du ved hvilke drømme du gerne vil have opfyldt, kan vi sammen lægge en plan, som vi styrer efter.

Jeg er stadig selv aktiv rytter og deltager i kurser med forskellige top undervisere. Det giver mig inspiration og er med til at udvikle mig som rytter og underviser yderligere. Man bliver aldrig færdiguddannet som rytter!. Det er ligeledes vigtigt for mig at kende mine elevers heste godt. Derfor vil jeg ind imellem sætte mig op på din hest, hvis du ønsker det, for at få bekræftet det jeg ser fra jorden.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og din hest/pony dybere ind dressurens forunderlige verden. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 23 30 74 75.

Undervisere i elevskolen.

Julie Laustsen

Julie har selv redet sin pony op til LA niveau og er nu igang med hendes DV hoppe. Julie er 22år, med et godt fokus på at grundridningen skal være i orden. Endvidere underviser Julie også vores Mini Put hold. Det er børn mellem 3 og 7 år, holdet består af 3 og de rider 30 min.  Julie er pædagogstuderende i sin hverdag. Julie kan kontaktes på tlf 29 32 93 39

Janne Laustsen

Janne Laustsen underviser på begynder niveau i springning. Hun har redet siden hun var 4 år gammel, springning siden hun var 9 år. Hun modtager undervisning ved berider Hans Ley og militaryrytter Stefan Mogensen (terrænbanen i Langå). Janne mistede sin hest, Ludger, i foråret 21 og er derfor i gang med sin nye 4 års Joy. Janne er udover springrytter også militaryrytter.

Janne kan kontaktes på tlf 30 45 82 59.