Ridehallerne

På Aalestrup Ridecenter har vi 2 store, lyse og dejlige 20 x 60 m ridehaller. Ridehaller bruges til undervisning, stævner, kurset og andre arrangementer, men er herudover åbne for alle mod køb af facilitetskort.

Her kan du se, hvornår ridehallerne er optaget af undervisning:

Det er enhver rytters pligt at holde sig orienteret om, hvornår hallerne er i brug.

Herudover er ridehallerne lejlighedsvis optaget af stævner og andre arrangementer:

Lørdag den 11. og søndag den 12. august 2018

Aalestrup Rideklub afholder stævne i dressur og spring. Alle udendørs baner og ridehallerne er optagede under stævnet.

Lørdag den 18. og søndag den 19. august 2018

Aalestrup Rideklub afholder kursus med Claus Toftgaard. Hal 1 er optaget ca. kl. 8.45 - 17.30 begge dage.

Lørdag den 3. og søndag den 4. november 2018