Klubtøj

Så er der igen mulighed for at bestille klubtøj! Man kan vælge mellem t-shirts og sweatshirt med lynlås og med/uden hætte. Alle t-shirts og sweatshirts er med AAHR’s logo trykt foran i venstre forlomme placering samt trykt ”AALESTRUP RIDEKLUB” på ryggen. Alle tryk er i hvid.

Her nedenunder kan du læse om de forskellige typer, du kan vælge i mellem. Nederst på siden finder du størrelses guide

Betingelserne er betaling = bestilling! Betaling sker i Shoppen i Klubmodul. Pengene bliver først trukket på jeres konto, når tøjet leveres. Tøjet forventes at kunne leveres ca. 3 uger efter afslutning af bestillingsperioden. Her vil der komme opslag om, hvornår der er udlevering af de bestilte varer.

Sidste frist for bestilling er mandag den 3. december 2018!

Hætte Sweatshirt m. lynlås: Unisex 0638

Klassisk hættecardigan med kængurulomme i ny og opdateret pasform. High-cut halsafslutning og gennemgående lynlås. Snøre i hætte og rib ved ærme og bund. Kraftig kvalitet. Blød, børstet inderside.

Kvalitet: 60% bomuld / 40% polyester.

Størrelser: S - 3XL.

Pris: 365 kr.

Dame Sweatshirt m. lynlås: 0624

Cardigan i kraftig kvalitet med gennemgående lynlås, to stiklommer og raglan ærmer. Nakkebånd, rib ved ærme og bund og smarte flatlock-stikninger. Blød, børstet inderside. Let figursyet.

Må bruges i stedet for stævnejakke op til og med C-stævner.

Kvalitet: 60% bomuld og 40% polyester.

Størrelser: XS - 3XL.

Pris: 375 kr.

T-shirts: 40510 børn

Klassisk T-shirt med rund hals, fire-lags halsrib og nakke- og skulderbånd. Holder faconen vask efter vask

Farve: Navy blå.

Størrelse: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14

Dame T-shirt figursyet: 0512

T-shirt med rund hals, smal halsrib og slids i siden. Let figursyet.

Størrelse: s – 4XL

T-shirts: 0510 voksen unisex

Farve: Navy blå.

Størrelse: S – 6XL

Layout på tøjet:

Størrelsesguide:

Spørgsmål:

Har du/I spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Bettina Dahl på telefon 20 42 56 36 eller mail bettinadahl@mail.dk.