Velkommen til Aalestrup Ridecenter

En generel information om at have hest/ pony opstaldet på Aalestrup Ridecenter. Er der noget, du mangler svar på, så kom endelig og spørg os i staldbestyrelsen.

Alle heste opstaldet på ridecentret skal fremvise gyldig vaccinationskort ved ankomst. Der tilbydes fælles vaccination en gang årligt på ridecentret (influenza og virusabort).

På din hests boks skal sættes en seddel med hestens navn, ejerkontaktoplysninger og dyrlæge. Boks sedlen finder du under "Priser og vilkår".

Der er pligt til at deltage i fælles ormebehandling på ridecentret, betaling for ormekur opkræves månedligt sammen med bokslejen.

HUSK:
Al færdsel sker på eget ansvar !
Alle heste/ponyer skal som minimum være ansvarsforsikrede.
Der er rundt på ridecentret ophængt ordensregler, som skal følges.
Hunde skal føres i snor.
Gennemkørsel er ikke tilladt foran staldene. Det er kun tilladt med ærinde i lade/foderrum.
Parkering foran lade/foderrum er kun tilladt, imens man læsser af.
Det er muligt at parkere din hestetrailer på ridecentret, inde i gården bag laden.
Nærmeste dyrlæger: Hestehospitalet Himmerland (98 63 40 30).

Fodring og luftning

Det er muligt at få fodret og luftet din hest/pony. Fodring foregår ca. kl. 7.00, kl. 13.30 og kl. 18.00. Ind og udlukning ca. kl. 7.30 og 13.30. Kontakt Gerhardt, hvis du ønsker at få hjælp til pasning af din hest.

Luftning foregår på luftefolde, som er opdelt i hopper og vallakker. Der er en 2-timers fold og to 1-timers folde, som er beregnet til heste med specielle behov. De kan dog inddrages i forbindelse med syge heste.

Ridecentret tilbyder foder, så du ikke selv skal ud og købe. Der fodres med hel havre og müsli tilskudsfoder fra Videbæk.

Sommer- og vintergræs

I sommerhalvåret er det muligt at få hesten på græs på ridecentret - fra d. 1./5. til d. 1./10.

I vinterhalvåret er det ligeledes muligt at få hesten på græsfold, på en af bestyrelsen udvalgt græsfold. Man sørger selv for at trække hesten på græsfold. I forbindelse med græsfolde foretages der, efter behov, gødningsprøve på alle heste/ponyer.

Faciliteter

For at benytte faciliteterne på AAHR, skal du købe facilitetskort. Dette dækker brug af ridehaller, udendørsbaner, stisystem, soignerings- og vaskeplads.

Facilitetskort udstedes af rideklubbens kasserer Anna Laustsen (annalaustsen@hotmail.com - 40 24 61 79) og koster 100 kr. pr. mdr.

Kontakter

Følgende personer kan kontaktes vedr. spørgsmål om:

Opstaldning: Anette Kohl Lauritzen og Pernille Sonderup Andersen.
Undervisning og facilitetskort: Rideklubbens Kasserer Anna Laustsen.
Foder-, hø- og spåne plads: Michala Rughede og Anette Kohl Lauritzen.
Lufte- og græsfolde: Carsten Laustsen.
Kontaktinformationer findes på AAHR’s hjemmeside, www.aalestruprideklub.dk