Velkommen til Aalestrup Ridecenter

En generel information om at have hest/ pony opstaldet på Aalestrup Ridecenter. Er der noget, du mangler svar på, så kom endelig og spørg os i staldbestyrelsen.

Alle heste opstaldet på ridecentret skal fremvise gyldig vaccinationskort ved ankomst. Der tilbydes fælles vaccination og tandraspning en gang årligt (oktober / november måned) på ridecentret gennem rideklubben til nedsat pris. (influenza og virusabort) ved dyrlæge Helle Dalsgaard.

På din boks skal sættes en seddel med hestens navn, ejerkontaktoplysninger og dyrlæge. Boks sedlen finder du under "Priser og vilkår".

Der er pligt til at deltage i fælles ormebehandling på ridecentret, betaling for ormekur opkræves månedligt sammen med bokslejen.

HUSK:

Al færdsel sker på eget ansvar !
Alle heste/ponyer skal som minimum være ansvarsforsikrede.
Der er rundt på ridecentret ophængt ordensregler, som skal følges.
Hunde skal føres i snor.
Gennemkørsel er ikke tilladt foran staldene. Det er kun tilladt med ærinde i lade/foderrum.
Parkering foran lade/foderrum er kun tilladt, imens man læsser af.
Det er muligt at parkere din hestetrailer på ridecentret.

Fodring og luftning

Det er muligt at få fodret og luftet din hest/pony. Fodring foregår ca. kl. 6.00, kl. 13.30 og kl. 18.00. Ind og udlukning ca. kl. 7.00 og 13.30. Kontakt Gerhardt, hvis du ønsker at få hjælp til pasning af din hest.

Luftning foregår på luftefolde, som er opdelt i hopper og vallakker. Der er en 2 mindre luftefolde, og en ponyfold.

Sommer- og vintergræs

I sommerhalvåret er det muligt at få hesten på græs på ridecentrets folde - fra d. 1./5. til d. 1./10.

I vinterhalvåret er det ligeledes muligt at få hesten på græsfold, på en af bestyrelsens udvalgte græsfolde. Man sørger selv for at trække hesten på græsfold. I forbindelse med græsfolde foretages der, efter behov, gødningsprøve på alle heste/ponyer.

Faciliteter

For at benytte faciliteterne på AAHR, skal du købe facilitetskort og være medlem af rideklubben. Dette dækker brug af ridehaller, udendørsbaner, stisystem, soignerings- og vaskeplads.

Facilitetskort udstedes af rideklubbens kasserer Helle Sommer Pedersen (51 71 79 27 ) og koster 100 kr. pr. mdr.

Kontakter

Følgende personer kan kontaktes vedr. spørgsmål om:

Opstaldning: Mieke Derks,
Undervisning og facilitetskort: se rideklubbens side
Lufte- og græsfolde: Roland Vestergaard
Kontaktinformationer findes på AAHR’s hjemmeside, www.aalestruprideklub.dk