Skip Navigation Links
Opret profil    |    Log ind
 

Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub
 

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er vores undervisere / instruktører..... 
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren. Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.
 
  
 
Hans Ley
Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. H
ans er ligeledes en anerkendt instruktør og give
r jævnligt kurser i ind- og udland.
 
Hver onsdag underviser Hans på Aalestrup Ridecenter i:
 
Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.
 
For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com
        
Milla Rughede             
I daglig tale kaldet Milla, er dressur rytter og rider på LA plan. Hun arbejder meget med ungheste og tilrider/ rider ponyer for andre. Hun har tidligere undervist på rideskoler på Fyn og har arbejdet meget med børn og voksne med specielle behov. Milla går meget op i at udstille hende fjordhest til dyrskuer og lign. I 2015 kvalificerede hun sig bl andet til landsfinalerne i mønstring for fjordhest.
 
Milla underviser i vores elevskole, mandag-tirsdag og fredag, og tilbyder derudover også enetimer efter aftale.
Milla kan kontaktes på tlf 28 59 00 48, helst i tidsrummet 17-19. 
 
 

  
            
 Line Tange Jakobsen
 Line har redet på det danske dressurlandshold som youngrider og var i 2012 med til at vinde guld til det nordiske mesterskab. Hun har uddannet heste på alle niveauer og arbejdet i flere salgstalde. Derudover har hun selv fået undervisning af profiler som Hasse Hoffmann og Severo Jorado Lopez. 
 
 
Line underviser fortrinsvis tirsdage fra kl 16 - 20 
 
Line kan kontaktes på tlf. 28 94 63 56 
 
 
 
 
    
 
Nicoline Graff
Jeg hedder Nicoline og er 28 år gammel. Jeg har redet på landsholdet både som youngrider og U25 med min egen hest, Lorentino. Jeg har selv uddannet ham til Grand Prix. Lorentino er nu gået på pension grundet en skade, men jeg har heldigvis en dejlig 5 års at arbejde videre med.
Siden 2012 og frem til foråret i år har jeg stået opstaldet og modtaget undervisning ved Hasse Hoffmann. Udover min egen hest har jeg igennem årene også redet på adskillige heste for Hoffmann samt undervist på alle niveauer. 
 
Nicoline underviser fortrinsvis enetimer om torsdagen i tidsrummet 16- 21.
 
Nicoline kan kontaktes på tlf  27 11 14 03 
 
 
  
 
     
 
Pernille Fabricius Tange
Mit navn er Pernille og efter 3 år i professionel salgstald i Tyskland er jeg vendt tilbage til Danmark med henblik på at tage heste i ridning, uddanne og konkurrere. Jeg har redet Grand Prix 145 cm klasser internationalt og været en del af det danske ungrytter-landshold.
 
Pernille underviser enetimer i spring fortinsvis om torsdagen i tidsrummet 16-21.
 
Pernille kan kontaktes på tlf  23 74 19 83
 
 
 
 
 
 
   
 
Julie Laustsen
Julie har selv redet sin pony op til LA niveau, og er nu igang med hendes DV hoppe. Julie er 20 år, godt fokus på at grundridningen skal være iorden. 
 
Endvidere underviser Julie også vores ponygames hold. Her er det leg med ponyerne, der er fokus, men hygge med kage efter undervisning. Ponygames er hver søndag kl. 14 - 15
 
Julie kan kontaktes på tlf  29 32 93 39