Skip Navigation Links
Opret profil    |    Log ind
 

Undervisere / Instruktører i Aalestrup Rideklub
 

Vi vil rigtig gerne tilbyde alle, uanset alder og niveau, undervisning. Her er vores undervisere / instruktører..... 
Man er hjertelig velkommen til at komme og få en prøvetime i elevskolen, her skal du blot aftale tid med instruktøren. Der gives desværre ikke prøvetimer ved de undervisere, der primært underviser enetimer, men man må gerne kigge ud og se deres undervisning.
 
  
 
Hans Ley
Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. Hans er ligeledes en anerkendt instruktør og giver jævnligt kurser i ind- og udland.
 
Hver onsdag underviser Hans på Aalestrup Ridecenter i:
 
Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.
 
For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com
 
 
Sandie Jæger Hahn
Sandie er en alsidig rytter med mange års erfaring indenfor både dressur, springning samt træning fra jorden. Hun har en stor interesse for det teoretiske aspekt og vil i sin undervisning koble teori og praksis med det formål, at eleverne får en større forståelse for hesten og forstår, hvorfor de selv agerer, som de gør.
 
Sandie underviser elevhold mandag, tirsdag, torsdag og fredag på Aalestrup Ridecenter og tilbyder derudover enetimer.
 
Sandie kan kontaktes på tlf. 22 73 13 65. 
        
 
 
Milla Rughede
I daglig tale kaldet Milla, er dressur rytter og rider på LA plan. Hun arbejder meget med ungheste og tilrider / rider pony for andre. Hun har tidligere undervist på rideskoler på Fyn og har arbejdet meget med børn og voksne med specielle behov.
Milla går meget op i at udstille hendes fjordhest og newforrestpony til dyrskuer og lign. I 2015 kvalificerede hun sig bl.andet til landsfinalerne i mønstring for fjordhest.
 
Milla tilbyder ene timer efter aftale.
Milla kan kontaktes på tlf 28 59 00 48. 
  
 
 Line Tange Jakobsen
 
 
 
 
Line underviser fortrinsvis tirsdage fra kl 16 - 20 
 
Line kan kontaktes på tlf. 28 94 63 56 
 
 
 
 
  
 
Pernille Fabricuis Tange. 
 
 
Mit navn er Pernille og efter 3 år i springstald i Tyskland, er jeg vendt tilbage til Danmark med henblik på at tage heste i ridning, uddanne og konkurrere.
Pernille har redet Grand Prix 145cm klasser internationalt og har været en del af det danske YoungRider landshold.
Pernille underviser fortrinsvis enetimer om torsdagen i spring.
 
 
Pernille kan kontaktes på tlf. 23 74 19 83 
 
 
 
Julie Laustsen
Julie har selv redet sin pony op til LA niveau, og er nu igang med hendes DV hoppe. Julie er 20 år, godt fokus på grundridningen skal være iorden. 
Endvidere underviser Julie også vores ponygames hold. Her er det leg med ponyerne, der er fokus, men hygge med kage efter undervisning. Ponygames er hver søndag. 
 
Julie kan kontaktes på tlf  29 32 93 39