Skip Navigation Links
Opret profil    |    Log ind
 

I Aalestrup Rideklub er der plads til alle, uanset alder og niveau. Der tilbydes undervisning for børn og voksne på alle niveauer, i dressur og spring.

 
   Undervisere
  
 
Hans Ley
Hans er berider og indehaver af Kongsdalgården ved Mariager. Hans konkurrerer på internationalt plan og har uddannet mange heste til Grand Prix springning. Hans er ligeledes en anerkendt instruktør og giver jævnligt kurser i ind- og udland.
 
Hver onsdag underviser Hans på Aalestrup Ridecenter i:
 
Dressur og spring, øvet - hold og enetimer.
 
For undervisning hos Hans, kontakt Anna Laustsen på tlf. 40 24 61 79 (efter kl. 15.00) eller mail annalaustsen@hotmail.com
 
 
Sandie Jæger Hahn
Sandie er en alsidig rytter med mange års erfaring indenfor både dressur, springning samt træning fra jorden. Hun har en stor interesse for det teoretiske aspekt og vil i sin undervisning koble teori og praksis med det formål, at eleverne får en større forståelse for hesten og forstår, hvorfor de selv agerer, som de gør.
 
Sandie underviser elevhold mandag, tirsdag, torsdag og fredag på Aalestrup Ridecenter og tilbyder derudover enetimer.
 
Sandie kan kontaktes på tlf. 22 73 13 65. 
   
 
Maibrit Laustsen (på barsel)
Maibrit er militaryrytter og starter stævner på internationalt plan. Vandt guld ved DM i military for hold i 2014 og blev nr. 4 i 2015, og er dermed særdeles kompetent i både dressur og spring. Maibrit tager også gerne heste i ridning.
 
Maibrit underviser mandag på Aalestrup Ridecenter i dressur og spring, børn og voksne, hold og enetimer.
 
Maibrit kan kontaktes på tlf. 40 68 98 64
 
 
   
 Kirsten Højbjerg
Har du brug for hjælp til at få ridningen til at fungere, så det bliver sjovt og ikke en uoverskuelig opgave, så kan Kirsten hjælpe dig. Hun giver dig redskaberne til at komme videre på en spændende og sikker måde. Det er underordnet, om du rider tinker, varmblod, islænder eller andet - her handler det om, at hver tur skal være en god tur, samtidig med at du får kompetent undervisning.

Kirsten er dressurrytter på LA-MA plan. Har mange års erfaring med uddannelse af heste og undervisning af både voksne og børn, været daglig leder på rideskoler og arbejdet i salgsstalde i England og Danmark.

Kirsten har trænet hos landsholdsrytter Mikala Gundersen og hos Dane Rawlins, landsholdsrytter for Storbrittanien og Irland og er international dressurtræner.

Kirsten underviser mandag på Aalestrup Ridecenter i dressur enetimer.

Kirsten kan kontaktes på tlf. 42 99 90 88